Tillbaka

Service & Underhåll


Livsviktigt med bra luft

Behöver du ventilation och bor i Tanum med omnejd?

Det är väldigt viktigt att sköta sin ventilation för när problemen väl uppstått kan det vara svårt att bli av med dem. I många fall blir filter smutsiga och måste bytas ut för att förhindra bakteriespridning och det är oftast inte svårare att byta än en dammsugarpåse.

Ventilation med certifierad OVK i Tanum och Strömstad

Vi erbjuder serviceavtal som är något väldigt viktigt, då ventilationen regelbundet ska skötas om. Allt för att få så bra inomhusklimat som möjligt. Vi utför flest arbeten i Tanum och Strömstad men har även kunder i Ed, Munkedal och Sotenäs. Behöver du serva din ventilation? Hör av dig till oss!

Spara pengar med bra ventilation

Ett väl fungerande ventilationssystem tar in ren, frisk luft och transporterar bort gammal och dålig luft. En vuxen människa andas in cirka 20 000 liter luft varje dag, och eftersom vi förorenar luften med till exempel parfym och matlagning så finns det mycket som påverkar luftens kvalitet.

En helhetslösning, vi fixar ventilation och allt runtom.

Kraven man ska ställa på ventilationen är att den ska fungera bra, ge frisk luft till rätt temperatur utan drag eller störande ljud. Den ska hushålla med energin - och spara pengar.

Certfierad OVK och installation av ventilation i Tanum.