Tillbaka

Om oss


Vilka är vi?

SA-Ventilation drivs av Staffan Axelsson som har över 10 års erfarenhet i ventilationsbranschen. Våra kunder finns i Tanum, Strömstad och även Ed, Munkedal och Sotenäs.

Vi är en helheltslösning och det innebär att om du väljer oss, löser vi allt som tillkommer runtom ventilationen med hjälp av professionella samarbetspartners.
Vi är OVK-certifierade (obligatorisk ventilationskontroll) och anslutna till FunkiS.

För bra ventilation och frisk luft i Tanum och Strömstad
För bra ventilation och frisk luft i Tanum och Strömstad
För bra ventilation och frisk luft i Tanum och Strömstad

Jobb

Vi söker ventilationsmontör till västkusten!

Vi på SA-Ventilation letar efter kollega – kan det vara du?

Vi finns i nya lokaler i Tanumshede på västkusten, ett stenkast från Grebbestad och havet. Våra arbetsområden är främst Tanumshede och Strömstad med någon utsvävning ibland. Vi genomför installation, underhåll samt injustering/OVK.

Hos oss är det högt i tak, varierande arbetsuppgifter och om man vill finns det möjlighet för specialisering. Du får dator, mobiltelefon samt möjlighet till förmånsbil. Vi kan också ordna boende för den som behöver. För rätt person finns det stora möjligheter för utveckling och ansvarsområden.

Du kommer ha kundkontakt vilket betyder att du behöver vara ansvarstagande, ordningsam och kunna skriva och tala svenska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från byggbranschen om du inte är fullfjädrad ventilationsmontör.

Meriterande kunskaper:

Tjänsten är på heltid och anställning sker omgående eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns, lön enligt överenskommelse.
Slå en signal till 0702-11 01 31 för att veta mer eller skicka ett mail till staffan@sa-vent.se där du berättar lite om dig själv.